Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny spionskandalen mellan Ryssland och EU

 "antisemitism och rasism är förbjudna, vi måste förbjuda russophob"  

En ledamot lettiska anklagas för "rysk agent av inflytande"

Ungerska chefsåklagare kansli meddelade torsdag att man har bett presidenten Europaparlamentet (EP) för att häva den parlamentariska immuniteten för parlamentsledamot Bela Kovacs Jobbik, europeiska institutioner som misstänks för spionage till förmån för Ryssland.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2014-05-17 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP