Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Det finns inget vackrare än natten
Genom ett tvåglasfönster

Hur många stenar innehåller tre meter asfalt?
Hur kan nåt kantigt bli slätt?

Vem har den där rosa toppluvan på sig ?
Och under sig asfalt

Vem går ut om natten för att finna lyckan?

Det verkar som om ingen erkänner
Men än är det dag?




Fri vers av Solöga
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-03-27 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solöga