Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Vardag



Har jag berättat för dig

Att varje gång du öppnar din dörr

Försvinner min puls


Knappt levande stiger jag in

Kliver över dammsugaren

Kränger förläget av mig kappan


Säger kanske hej

- Hej älskling!

Stjäl ett leende


Böjer kinden mot ditt håll för en puss

Stör i en hel konstgjord dataspelssekund

Stapplar tillbaka till hallen

Några verkliga centimeter


Och sen

Medan jag tar av mig skorna

Senare

När min närvaro i din fristad är ett faktum

Då börjar jag hoppas

Att det dröjer länge

Kanske eoner

Innan hjärtat pumpar på i sin vardagliga rytm igen




Fri vers av Solöga
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-09-09 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solöga