Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fukt

med hudkräm och tandkräm

fräscht och mjukt

med vantar gärna av silke

och tipptåande

såg du på mig

under hela vänskapen

och nu när sanningen finns

är vänskapen inte lika mentolluktande

mer fuktgivande på min kind




Fri vers av Solöga
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-03-27 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solöga