Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kanske är släkt men det betyder inte att jag behöver tycka om dig


Du är smutsig så rör mig inte
för jag har vita byxor på mig


M
Aldrig mera skall jag kyssa dina äckliga fötter
N
I
P
U
Lite till och jag skriker
A
T
I
O
Nu tänker jag drömma om att få byta dna


Jag skall aldrig bli som du
för svagheten i dina ögon
äcklar mig






Fri vers av P.J
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-03-27 09:34



Bookmark and Share


  Zara VIP
vilka ord* ska det stå ! ;P zara : hon med världens bästa stavning! ;)
2006-03-27

  Zara VIP
Vilken otroligt stark text! vila ord som du framhäver med världens grymmaste form! KANONERS JÄNTA! =)

/Z
2006-03-27

  Teresia Ridell
Snygg, intressant utformning.
Känner föraktet o ilskan tydligt; stå på dig !
Ja du är inte ensam om att vilja byta dna....
2006-03-27

  noname_realmind
Starkt, snyggt o bitande.
Originell uppställning...

Antar du menar "drömma om att byta DNA".
Det vore en häftigt; tänk om man kunde välja
och vraka... knäppa på och av olika DNA-sektioner
allt efter behag... :))
2006-03-27

  Markattan
En text som det ryker om, lagom avmätt utan att säga för mycket - men innehållet tillsammans med den talande titeln säger ändå allt. Kraftfulla rader.
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J