Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En båt med mitt namn

Jag ser en båt med mitt namn
En båt som tar mig till paradisets ö
Kanske sätter den mig i brand
Kanske gör den min dröm till sann

Jag längtar efter att få känna medvindens varma pustar lotsa mig över landskap och ängar
Jag vill känna gräset mellan tårna
Ligga under klarblå himmel och höra fridfull tystnad
Springa ut naken i havet och känna solens starka strålar dansa längs min kropp

Jag vill känna dina kyssar som fyller mig med liv
Jag vill vaggas till sömns av kärlekens välbehagliga rus
Vi ger varandra styrka, vi ger varandra frid
Bojors gråa dagar är oss förbi

Det finns ett brev i flaskan jag slänger till sjöss
Aldrig mer kommer jag tillbaka
Vägen är slut
Jag har hittat mitt hem




Fri vers (Fri form) av MiddnattsBlosset
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-19 00:22



Bookmark and Share


  wildah
Väldigt fin, det finns någon slags hopplöshetskänsla samtidigt signalerar den hopp!
2014-05-21

  M M Mannheim VIP
Måste vara en underbar känsla.
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

MiddnattsBlosset
MiddnattsBlosset