Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vinden doftar det av liljekonvalj

Små, gröna segel vajar fritt i luftens andetag.
Jag doftar in vinden av liljekonvalj.

Mitt i skrattet hörs en suck av allvar.
Våga andas, våga falla

En fjäril glider förbi på vingar av satin medan solen smeker gräsets första tårar.




Fri vers (Fri form) av Mossa
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-20 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin dikt som doftar.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Mossa