Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERSIONERNA

När samma händelseförlopp  äger  2  olika  versioner
och var och en lägger  till och drar ifrån  för  sitt  eget
vinstgivande intresse, bör båda versionerna  diskvali-
ficeras som opålitliga.När således en grundsats utgör
motsats  till  en  annan  grundsats   och  har likriktad
ambition, uppstår konflikt i konkurrensen om vilken
grundsats som är den mest utpräglat riktiga.

Det finns  alltid  minst 2 versioner  av ett händelseför-
lopp och det är alltid  den version som får mest sprid-
ning som anses som den sanna, oberoende av att i en
demokratisk  anda  ta  del  av  den   andra  versionen,
vilket ofta  resulterar i att  uppkomst  till  händelseför-
lopp  upprepar  sig  och  problematiken  kvarstår i sin
genererande utveckling, orsaken  beror  på en fruktan 
av att den sanna versionen skulle uppenbaras, liksom
allas "olika"värde.
Nerärvd av naurliga  skäl  eller av mångårig  masshyp-
nos som  av  socialt  anpassningsbara  normalitetsbeg-
repp  utgör  ett  kontrollerbart  mönster  av " allaslika-
värde",är en indirekt orsak till att visa av mänsklighet-
ens problematik aldrig upplösas, utan återverkar i sin
upprepning till etter värre problematik,där man ka på-
stå att problemens styrka och självklara  självsäkerhet
i sin återkomst beror på ihärdiga repetitioner av klass-
iska problem,som när en skådespelare idogt tränar in-
för sin huvudroll, där teatern är en  återupprepning av
mänskliga trauman, av  vilka  vissa  problem fäster sig
likt en psykos i en likriktad  ataraxi  som  inte  ser skill-
nader i varje unik existens,utan endast allas lika värde"
vars konsekvens av rådande socialkontroll utarmar all
utveckling.

--------




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-21 10:34



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Exakt det ! killars grovmotorik och tjejers finmotorik
2014-07-06

  Ponkla
Som att skriva med en penna, men när fler ska skriva med den pennan så får man olika resultat eftersom vi har inte samma känsla av motorik.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP