Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORRUPTIONENS NATUR

Vänskap  korrumperar  och  all korrumption  föds
ur nöd,girighet och maktpsykos, vars  ekonomiska
politik är kapitalistiskt orättvis och så länge "Cash
is king " kommer korruptionen vara realitet i varje
land där rättvisan köps.Vad beträffar den naturliga
korruptionen  i  Thailand  så faller det sig de natur-
liga  drifterna som  en  god  inkomstkälla  där  rika
direktörer kan köpa vad som helst  av rättvisa, sex
mm och all prostitution  som är förbjuden  enl  lag
upphävs av vikten på guldet,och när du har pengar
äter de dig levande och har du inga  lämnas  du att
ruttna,den starke har rätten att leva  och den svage
rätten att dö.Rättvisa är vad varje kriminell behöver
för att försvara sina kriminella handlingar där offer
och gärningsman  byter  plats. Den  oskrivna  lagen
kommer  aldrig   att  färdigställas  i  offentlighetens
lagskrift.

---------------------




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-21 10:48



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP