Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra

Det skulle inte förvåna mig om du drog
Alla andra har gjort det
Men det här är inte för att få din medkänsla
Det är en varning
För det finns ju en anledning till att ingenting någonsin fungerar
Så gå nu innan du råkar ut för samma sak
Försvinn innan du förstörs
Du är så ren fin underbar orörd och lycklig
Så dra innan du försvinner




Fri vers av Idasndvall
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-22 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idasndvall