Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Du

Du gråter
Du skriker
Så som ett barn gör

Men skillnaden är
Att ett barn skriker efter näring
Efter livet

Och du
Du skriker efter döden
Du skriker efter frihetens eviga tystnad

Aldrig har jag hört ett så hjärtskärande ljud




Fri vers av Idasndvall
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-07 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idasndvall