Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT FÖRFATTAREN......

Enda anledningen  till  att författaren  går  på
tjurfäktning,är med en önskan om att få se när
matadoren spetsas på tjurens horn.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-23 06:08



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....visst ! ombyte förnöjer.
2014-07-06

  Ponkla
Vore ingen nyhet annars.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP