Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inga krafter kvar

Mina öron vaknar upp med ditt namn
Ditt ansikte öppnar mina ögonlock

Jag lägger mitt huvud mot väggen
Dina axlar saknas

Har inga krafter kvar
Jag är dvärgen i jättarnas land

Jag förbannar min ensamhet
Ångrar mina misstag

För varje gång när jag ser in i dina ögon syns himlens alla trädgård

Mina sagor innehållande dig är för långa för att kunna berättas

Du är spöken i mitt rum
Jag är kär i ditt tystnad




Fri vers (Fri form) av delioglan
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-23 23:49



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt öm och fint skrivet.
2014-05-30

  Timah
Det finns bara så lite men ändå så mycket i ord. Gillar det, ser det, nästan känner det.
2014-05-29

  Eliza-69
Men så fin text den berör
2014-05-28

  Lena Själsöga Keijser
du berör
2014-05-27

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet.
2014-05-26

    ryttarinnan
fint skrivet.. ensamt är inte stark.. man känner din längtan med stycket
2014-05-24

  M M Mannheim VIP
Mycket vacker poesi.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

delioglan

Senast publicerade
Har inga krafter kvar
* Se alla