Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFORISM 2014

Det största misslyckandet i livet och den mest
smärtsamma insikten är nog den, att trots alla 
uppoffringar,  inte  räckt  till  som  förälder.
                                      *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-24 12:16



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jag har en bra "mätare" som lyder: " Den förälder som kan tänka sig själv som förälder till sig själv,kan tänkas bli/vara en god förälder,vilket är få förunnat i det att de flesta inte känner sig själva,då de inte beprövats de olika stadier livet kan komma erbjuda,och inte känner sina omedvetna och undermedvetna sidor,utan endast de medvetna.....
2014-05-24

  Peter Stjerngrim VIP
Min mottes är
- Att så länge du ärligt kan säga till dig själv att du gjort allt du kan och lite till utifrån de förutsättningar du har och har haft möjlighet att skaffa dig, för dina barn med syfte att ge dem allt du utifrån dessa förutsättningar kunnat för att finnas för dem när de behöver dig, stötta och uppmuntra dem och bistå dem med mental support för att de ska kunna bli vuxna självständiga ansvarstagande individer som gör det bästa de kan utifrån sina förutsättningar ... Men att du också inpräntat i dina barn att deras enda begränsningar för vad de vill i sina liv är de begränsningar de själva sätter upp inom sig. Och att du får dem att inse sin skyldighet att ta reda på vad de verkligen är bra på och kan utveckla till något som gör att de bidrar till helheten ...
- Det viktigaste är dock att du får dem att känna sig älskade och att de har ditt fulla stöd i livet och att de kommer till insikt om det jag inte kan finna svensk översättning för
- '' That they make the difference each and every single one of them!''
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP