Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Socialantropologi : äv kulturantropologi,handl,om människors mångfald-om världen och om oss själva.De skall äga empati för de sociala sammanhangens inverkan av hur människor förhåller sig och tolkar omvärlden.Socialantropologer arb med samtidsfrågor och


SOCIALANTROPOLOGISK GRUNDSATS I

Socionomer inleder sin yrkeskarriär som "Filantroper"
och efter några års praktisk yrkeserfarenhet med sam-
hällets mest utsatta människor, blir de "Misantroper"
i det att deras teoretiska utbildning inte alltid går hand
i hand med deras praktik. 

Det kontrollbehov socialstyrelsen utövar gentemot med-
borgarna,är att likna vid paranoida vanföreställningars
psykoser,och samvetsbördan av ett korrupt orättvist sam-
hälle får därvidlag de monster det förtjänar.

--------




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-24 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP