Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEXTONDE SOMMAREN

sextonde sommaren

här på balkongen

tiden har gått med

vidunderlig fart

Du som förnyade

och gav mig sången

kanske rentav

hemförlovar mig snart

att bryta upp vore

faktiskt det bästa

trots att min försommar

är underbar

lever var dag med

"Jerusalem nästa!"

denna förbidan är

gnistrande klar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/5 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-24 19:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om din balkong, gillas.
2014-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack.
Ser inget sorgligt i den. Tvärtom.

2014-05-24

  axveronika
Vilken fin och lite sorglig balkongfundering
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP