Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av mig


En liten Ängel

Det är kallt ute,
snö täcker marken,
invaderar himlen

Mot den himlen såg jag dig
första gången.

En liten Ängel,
ensam i snön,
mjuka vingar som smeker
luften.

En liten Ängel
ledde mig tillbaka
Fryser i himlen
En Ängel vände sig till mig




Fri vers av Mörk
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-03-27 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mörk
Mörk