Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pajer-on! krig-Back! /(det är fortsättning)

 - Och sakta och sakta, släpptes jag bland våningarna till den närmast våning så jag kunde kliva upp ur hiss efter nödsignal jag fastnade på väg till mitt andra hem för två timar sedan.

 Och vilken tur att reparatören var i närhet på bara 4 minuters eller så funkar SOS alarm servicen hos viss bostads förening.

Det hände precis när jag tittade i spegel lyckliga mig och relaxerad, Och precis som i dröm sakta närmar sig bilden den här gången dörren till frisk luft och mot frihet.

När lamporna dämpades (moderat) jag tror såg Olof Palme i hissens spegel. Montören var i sin ordning bildlig men rösten var av farbror P. Jag tror jag var i chock, men ikväll tänder jag ljus för dem som saknas.

Det är inte för att jag är rädd för spöke, Men något vill dem framföras.

Jag är tacksam om ni som har haft såna upplevelser skriver om det.

Här hemma får jag inte särskild beundra genom vad jag har varit med om, nu är fotbol på Tv och det som är viktigare, dessutom jag beskylldes varför jag tar inte mobilen med mig!?




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-25 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP