Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är livets bröd, som ger världen liv. Den som äter det brödet, skall leva till evig tid".


JORDENS VIKTIGASTE UPPDRAG!

Att förmedla livets bröd: det levande

brödet, som ger världen liv,

till alla folk.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-26 11:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen tvingar dig, Konsternerad.
Själv vill jag fortsätta att vandra i det underbara äventyr som Jesus fört mig in i. Ett liv med mål och mening. Det största att leva för!
2014-05-29

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Den som VILL han kommer, och tar av livets vatten, fritt och för intet".
2014-05-26

    ej medlem längre
Vem vill tugga det eviga brödet och skölja ner det med livets vatten? : ) Det är alldeles för enkelt och fattigt. Själen mår bra av varierad föda och ska aldrig bli ensidig, eller resistent mot livets alla andra delikatesser. Bättre att ta fram eldgaffeln och svärdet och gå loss på alla saftiga delar som Livet bjuder på!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld