Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKLIGT BARN

Ett barn är lyckligt omedveten om de sexuella
lidelsernas förtärande krafter,och bär därför i
sitt unga oerfarna  hjärta  ren kärlek, vilken är
motsatsen  till  sexualiteten, därför  är  vuxnas
utnyttjande och övergrepp på barn att betrakta
som "mord" av värsta sort.

--------




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-26 14:59



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
visst! de växer upp med den villfarelsens vanföreställning av att sex är lika med kärlek,får barn och skiljer sig och så fortsätter det,
2014-05-26

  gunnnar nylund VIP
Sant...den rena kärleken sitter inte mellan benen. Vårdslöst används kärlek
som en benämning på vår sexuella lust. Kärleken kommer mer tiilrätta i sin
andliga och själsliga dimension!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP