Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXISTENTIELL FULLBORDAN

För den som upplevt lyckan njuta de högsta
potentiella  känslorna ett mänskligt  liv kan
förverkliga, kan  anses  fullkomnat i sin exi-
stentiellt fullbordade uppenbarelse.

-----




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-26 19:36



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint skrivet!
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP