Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DELAD VÅRDNAD

Dela lika,slita barnet isär.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-26 19:41



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
"Gynekokratens sk "Specciella skäl" är kvinnans kluvna tungomål det,med giftbägaren i vänster näve och ett socionomiskt korrumperat matriarkat av feminister där deras förklaringar är bortförklaringar och jämlikhetsdebatten i vårdnadsfrågor för papporna is "non exist" varvid samhället får betala priset och får de monster det förtjänar.
2014-05-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kalla det istället för " DELAD OVÅRDNAD" eller "ODELAD OMVÅRDNAD" eller "OVÅRDAD OMVÅRDNAD"
2014-05-27

  Nanna X
menar du att delad vårdnad är "gynokraternarnas" uppfinning? förklara i så fall för mig vad det är för egoistiskt med att barnen får träffa båda sina föräldrar? jag tycker det är precis tvärtom, att det är väldigt egoistiskt att kräva ensam vårdnad (om det inte finns speciella skäl).
2014-05-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
det var gynekokraternas uppfinning och de har fördärvat mänskligheten,samhället,världen och allting i egoismens namn.
2014-05-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
att väga halten av sin kärlek innan man knullar på det att man icke förväxlar kärlek med sexualitet.
2014-05-26

  Nanna X
provocerande text för mig eftersom jag själv tycker jag lyckats hyggligt med delad vårdnad efter en skilsmässa. barnen har bra kontakt med båda sina föräldrar även om det förstås har varit slitigt ibland. vad menar du att man ska göra i stället?
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP