Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skiljas

Förhållanden som sällan räckte längre än en natt
Men andra drömmar som tog stor plats
Längtan efter barn och familj
Glädje, sommar, skratt och tårar
Jordgubbar och glass med smak av vanilj
Byttes långsamt mot kall höst och ord som sårar
När drömmen äntligen är uppfylld
Faller allt isär
En spricka i det som var förgyllt
Leder till elände, sorg och misär

Sorgen bränner i hjärtat
Misslyckandet svider
Dubbel blir den delade smärtan
Natten i plågor sej vrider
Kommer mörkret att bytas mot ljus?
Kommer gråten bytas mot lyckans rus?
Mitt i allt syns inget slut
Står sårad i mitten och längtar ut
Måste hitta mej själv igen
Måste hitta mina drömmar igen




Fri vers av KaJoGa68
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-27 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaJoGa68