Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pragmatisk eufism : språkbruk och omtolkning av ords egentliga betydelse och avsikt


PRAGMATISK EUFISM

Att inlåta intellektuella  vars IQ ligger under
en författares text, till  lektörsomdömme  av
densamma, kan  endast  utmynna i ett  miss-
förstånd  eller  ignorering  och  i  värsta  fall
med  en förvanskning  i  en sk  " Pragmatisk
eufism " likt en förklaring oftast blir en bort-
förklaring av missuppfattning i en avledande
manöver av missförstånd.
------

 




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 979 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-27 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP