Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCIALANTROPOLOGISK ANSATS II

STUDIER

Inför  uttag  till  folkhögskola och universitet  skall
genbankens arvsmassa  genombelysas  för de olika
studielinjer  eleven  väljer   för  att  anpassas  efter
ärftligheten  på  genbankskontot  som  föräldrarna
insatt.  Konsekvens :  Studieresultat  skall  inte  an-
ses legitimt för anställning, då  anlag  inte  överens-
stämmer, utan  pekar  i  annan  riktning  än  de för
vars  önsketänkande spegel  förevisar,det skall inte
avgöras  av " vad man  vill  bli " utan " av  vad  man
kan bli " ur  sin  genbanks  besparingar  släktträdet
insatt.

ARBETE

Arbetssökanden ska i  1:a  hand prövas efter sin gen-
banks arvsanlag i yrkesprövning för att utröna anlag
och lämplighet  för  yrket. Konsekvens :  Med  inrikt-
ning  på  anlag  hos  individens  yrkesanpassning  ut-
formas  ett  rättssäkert samhälle  då  yrket  inte valts
på grundval av status,hög lön,maktprofit eller andra
privata skäl.

FAMILJ

Ansökningsblanketter i sak att bilda familj. Krav : Fast
bostad,  sparat  grundkapital  om  minst  50,000,  fast
anställning eller fullgjord  yrkesutbildning, inga mark-
eringar i belastningsreg, ingen  psykisk sjukdom i arvs-
massan,inga missbruksproblem.Väga halten av sin kär-
lek i jämförelse med den sexuella,och avväga en prövo-
tid.

Konsekvens  :  Stark, trygg  familjeharmoni  genererar
således samma andas barn.

Resume :  från  infernos  kaotiska  oreda till paradisets
harmoniska ordning.

-------

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-27 17:39



Bookmark and Share


  Ponkla
Gäller att vara bra på att dribbla mellan de sociala problemen samhället erbjuder oss med.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP