Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den växte flera meter hög i Santa Ponsa


I samma familj


Änglatrumpeten

potatisfamiljens ess

fast inte så god

på tallriken, men priset

som vackrast tar den ändå




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-28 14:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...dom är så härliga...och det är väl så i andra familjer, att alla är inte lika...
2014-05-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-29

  axveronika
..tomaten är väl godast och bolmörten både giftigast och god tvåa i skönhetstävlingen?
2014-05-29

  anits VIP
Så fint skaldat om den vackra änglatrumpeten.
2014-05-29

  Anya VIP
Jaa de är fina, änglatrumpeter.
2014-05-28

  Chawa VIP
Ja, så fint fångat!
2014-05-28

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-05-28

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP