Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN POLITIKERS NATUR

Politiker ser  till  att  skapa  sysselsättning  för  folket,
så att det  inte  börjar tänka efter för mycket, de spon-
srar  också  idrotten, tv/mediers  reklam  och religiös
enfald  som  ett  opium  att  hålla   människor  under
kontroll i en sorts  gemenskapernas  sociala  kontroll
av  begränsad  normalitet.  Det  är  inte  filantropiska
skäl  som  driver  politiker,  utan  politik  är  att  med
vapenmakt  eller  diplomatiska  medel  få  människor
inse att de har fel, och att  de  som  inte  är med  i  ett
parti är emot, sålunda  är  det förhållningssätt  varpå
en politiker ikläder  sig en tilltvingad  min, ett bepan-
srat  hjärta, en  avstängd  känslobarometer  och med
en målinriktad ambition som skulle göra ett hungrigt
lejon avundsam, den sanna politikerns natur, så  när
en president säger sig få ingivelser från högre makter
till att genomföra vissa förändringar,bör man vara på
sin vakt,och ifall kärnvapen anskaffas  i  ett land vars
destruktiva  ideologi  på  religiös  grund  hetsar  fram
självmordsbombare,  är  det  som  att  låta  barn  leka
med nitroglycerinampuller.

----------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-29 08:19



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De dök upp en del förvirrade ovidkommande kommentarer som nu deletats för att inte förvirra,troligen var det någon senildement som hamnat i fel tråd
2014-05-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De finns en urlöjlig svensk schlager vars refräng lyder : " Du ska göra som Svenssons gör å inte skilja dig från mängden "
ja tänker : " va trist om alla fåglar sjöng samma sång"
2014-05-29

  mare VIP
Så sant så
se bara i lilla Sweden
och våra politiker..
propaganda
serveras dagligen
från medias lögn press
lilla Sweden bär
diktatur, inom ram och mall
för här får man INTE sticka ut!
2014-05-29

    ej medlem längre
En väldigt träffande tex. Se bara på USA tex som under så lång tid styrts av påstått Kristna män vars impulser alltid tycks vara att skjuta/bomba/spränga den/det som har en annan inriktning. Administrationen Busch tex använde Bibelcitat i interna meddelanden för att höja moralen.
Applåderar din text.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP