Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNANS STÄLLNINGAR I SAMHÄLLET

Den som deltar i ett socialpsykologiskt filosofisamtal*
rörande  kvinnans  ställningar  i  samhället: " på knä "
" på rygg "  " på alla fyra " kommer  säkerligen  under-
fund  med  att  det  måste  till  en  förändring  och  ge
henne en ny ställning, för ombyte  förnöjer och det är
alltid spännande med variationer.

                                                 *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-29 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP