Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDKRIGET

Att ord kan  vara  krut och minfält, råder det
ingen tvekan om,när man betänker att tusen
meningar lämnas  utan  reaktion  medan  en
enda mening med få ord  kan  starta en lavin
av meningsskiljaktigheter,det är bara det att
de hållit på i 2000 år och  ännu  inte  kunnat
enas.

                                         *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-29 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP