Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅSIKTSRYTTAREN

Det har nu alltid varit så,då som nu och kommer
så förbli,att din åsikt inte är av min åsikt,om jag
nu hadde nån,och er åsikt kommenteras inte eft-
ersom den inte  överensstämmer  med den åsikt
jag inte har, men er åsikt !  den  får ni ha kvar så
länge ni vill, med  reservation  att den inte pådyv-
las andra.

                                              *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-29 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP