Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör mig...

Det finns så mycket kärlek i dig
du är en varm och välkomnande person
du berör mig

Du berörs av samma faror
samma tvivel, samma våndor
vi upplever samma maror

Långt bort i tunneln kanske det står ett ljus
och leder oss fram till lyckans hus




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-29 23:42



Bookmark and Share


  Connie
Tröstande, ömsint och vacker!
2014-06-02

    ej medlem längre
Så fint!
2014-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Texten berör mig!
2014-05-31

  WyS VIP
Fint beskrivet!
2014-05-31

  Rise Little One
Vi alla är bara människor...
2014-05-30

  Angel of love
Väldigt fin och öm text.
2014-05-30

    ADI Nehlin
det gör det, fint skaldat
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech