Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johannes Döparen: "Se Guds lamm, som bär bort världens synd".


GODA GÄRNINGAR KAN INTE FÖRLÅTA SYND!

det kan bara - och endast -

Jesu blod; då Han på


korset gav Sitt liv

i vårt, syndares,


ställe!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-30 07:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ef 2:8
Endast religiösa villolärare predikar gärningslära. Exempel på sådana är mormonerna och de romerska katolikerna.
Vår tids fariséer.
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld