Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att förgöra dig innan förstöra mig/Bilderberg;

 

-        Jag vill stimulera till en global debatt om viktigheten till social och ekonomisk fråga där du tror är en viktig EU medborgare eller global assimilerad godtrogen individ, Medan du yrar i illusion och indoktrinerar med det själv, du och som i äntligen du är en starkas tyvärr förutsägbar individ som agglomererar demografiska egenskaper och köpvanor.

I minst 35 länder anställda har arresterats mördats eller fängslats arbetarna, som en tillämpad taktik då används hotelser, för att hindra dem rätta sig såsom högre löner och säkra arbetsförhållanden.

   Kapitalismens teori gäller och tillämpas grovt

Länder som inte någonsin går att arbeta där eftersom arbetsgivarna döda sina anställda och fängsla utan orsak med påhitt av stölder eller sabotage, säger en undersökning som Internationella fackliga samorganisationen gjorde nyligen.

  Danmark och Uruguay är toppar när det gäller anställdas rättigheter, eftersom de har mycket starka lagar och respekt för demokratin.

De övriga länderna från 137 undersökta bryter systematik mot arbetarnas rättigheter!

-        År 2009 sålde Carl Bild Sverige till: Bilderberg gruppen.

Som hölls till Copenhagen i Danmark mellan 29 May - 1 June 2014;

På lista av deltagare fins

SWE          Bildt, Carl  Minister for Foreign Affairs

SWE                   Wallenberg, Jacob                     Chairman, Investor AB

SWE                   Wallenberg, Marcus                  Chairman of the Board of Directors, Scandinavia Enskilda Banken AB

Bilderberg gruppen avvisar Journalister som är förbjuda för att prata med info krigare!

 

Tabell av innehåll är:

 

Punkter på dagordningen inkluderar bl.a. Framtiden för demokrati och medelklass fälla!

 

 Den nya arkitekturen i Mellanöstern och den stora geopolitiska krisen för tillfället: "Ukraina.

 

 Den hemlighetsfulla natur, Bilderberg konferensen har utlöst misstankar om att händelser används för att forma den globala politiken på bekostnad av demokratisk kontroll.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-30 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP