Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR LÄKEMEDELSINDUSTRIN FÅTT SOM DE VILL

När läkemedelsindustrin  fått  som  de  vill
har hela mänskligheten indelats i bokstavs-
diagnoser,vilket ger en fullständig bild över
mänsklighetens tillstånd på jorden.
                                                     -




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-31 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP