Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min egen


Nelly Moser


Du är så generös mot mig

med din rika blomning

i dagar av vemod

just när häggens blomningstid är över

och syrenens utmätta tid

snart är förbrukad


Jag sätter mig tätt intill dig

och sen blir vi tysta tillsammans

i djupa tankar

medan skymningen sakta faller


Jag har hört

att du någon gång

kan bjuda på en andra blomning

i september

och jag tror att jag ska göra ett försök

att beveka dig




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-31 14:46



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Poetiskt, vackert om kärleken till en blomma. Gillar!
2014-06-14

  anits VIP
Så fint i både text och bild.
2014-06-07

    ej medlem längre
Mjuk och stillsam !
2014-06-03

    Mirm
så vackert möte
2014-06-03

    Birgersdotter VIP
Så fin text
2014-06-03

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-06-03

  ULJO
Ljuvligt
2014-06-02

    Dan Myrbeck
Fin!
2014-06-02

  Anya VIP
Vacker trädgårdsfilosofi. Jag tyckte särskilt om:
Jag sätter mig tätt intill dig

och sen blir vi tysta tillsammans

Jag hade en nelly moser en gång men den dog. :( Avis på diktarjaget.

2014-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...både text och bild...
2014-06-01

  Bibbi VIP
Så suveränt fin.
2014-06-01

    ej medlem längre
så vackert och skönt...
2014-05-31

  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-05-31

    ej medlem längre
Så vackert skrivet!


2014-05-31

  Bo Himmelsbåge
Jaa... härligt...låt oss tillsammans beveka denna underbara skapelse... i skymnings stilla timme...

Skönt foto!
2014-05-31

  Chawa VIP
Åh glömde... vackert foto också!
2014-05-31

  Chawa VIP
Så kärleksfull vacker hyllningstext du skapat till din vackra blomma! Jag tror hon lyssnar och ger dig det du önskar ske...
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP