Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄKEMEDELSINDUSTRIERNAS AFFÄRSKONCEPT (DEL I)

 

Inflytelserika och respekterade psykiatriker  inom "APA"
har tillkännagivit att teorierna om den " kemiska obalan-
sen i hjärnan"  är påhittad som ett affärskoncept av läke-
medelsindustrin. Om  hjärnkemin ändras vid depression
så beror det väl på en normal reaktion, dvs  ett friskhets-
tecken på en negativ händelse, och är det då för lite sero-
tonin pg  av depression  eller  för mycket  är  fullständigt
ogrundat, det är kvacksalveri  som  värst och i lagtext ett
bedrägeri,men eftersom det liksom det statliga systembo-
lagsmonopolet  inbringar pengar  till  statskassan  är  det
munkavle på.Diagnosernas följdverkan förorsakar ett ut-
anförskap för helt friska människor i ett kastsystem som
märker dom för livet i register ,tidigare  kallades barn för
CP idag är det DAMP och ADHD ,Bipolär mm Amfetamin
botar absolut  ingenting, det föreligger  ingen amfetamin-
brist i hjärnan, allt det där är ett affärskoncept som medi-
alt och marknadsföringsmässigt  är  en  hit för lättlurade
politiker som inte har kunskaper  om det mänskliga psyk-
ets alla regioner  och  om man  ska vara dum säga att: "de
har ingen  sjukdomsinsikt  och  är  därför  inte  medvetna  
om  sitt behov av medicin" ni ser !  att detta kan användas
emot dem själva,och på vem som helst,av vem som helst.

                                                     _




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-31 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP