Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt en stund..

Kom sätt dig här och fäll en tår
det är välgörande och kan
läka en del av dina sår

Gråten lättar på ditt tryck
vem som drabbas av stor sorg
är en ödets nyck

Finns inget att skämmas för
gråter är något som
vi alla gör

Och jag vet
att alltför många
gråter i sin ensamhet




Fri vers av mickech
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-01 00:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
fin fin...
2014-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbigt att vara ensam med sin sorg...fint att ha någon som bryr sej...
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech