Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordning av rang

Att göra en människa galen är lätt
frågan är på vilket sätt
strö i såren salt
eller ta ifrån henne allt
inte släppa in o värma
stålsätta oss för att skärma

Att göra en människa glad är lätt
det finns så många sätt
se henne så som hon är
vara närvarande, ja här
inte krombukta o smeka
bara tillsammans leka

Att bara vara är svårt
Vad gjorde det så mjuka hårt
Den från början spontana leken
blev så småningom de raffinerade sveken
Vi bektraktas i rang
i tonen av vår inre spruckna klang
så dånar ännu ett pang!




Bunden vers av Liviluckan
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-01 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan