Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett flyktigt farväl vid någons grind

Ett "Hejdå"
är ett så
fruktansvärt neutralt ord
och en så
löjligt dålig replik
till en iscensättning av ett
vackert
farväl




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-02 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek