Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ångest & Fru Begär.

God morgon,
God middag,
God kväll,
Herr Ångest & Fru Begär.

Vad står på ert schema idag?
Har ni diskuterat med Syster Makt och Bror Döden?
Alltid lika oväntade besök av er.

Strupen knyts med djävulens band.
Tårar svarta som bläck och kokheta som jordens mittpunkt.
Dödsångest och kvävande tankar.

De dagar känns det som,
Jag går i ett djupt träsk,
Och kan inte komma upp.

Mulet och grått,
Ingen ljus skymt nära sikte.

Ni gör som djävulen säger.
Jag är inte själv om detta.
Men känner mig så ensam.

Låt mig finna ett bra slut på denna eviga kamp.




Fri vers (Fri form) av Trassel_Tuss
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-02 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trassel_Tuss
Trassel_Tuss