Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam själ...

Där går en ensam själ
många människor
som vill honom väl

Det är inte så att han inte vill
men han är vilse och trött
och han räcker inte till

Det sitter en tagg i hans hjärta
som skaver och skär
den ger honom en obeskrivlig smärta

Han har fällt mången tår
när han nu vid avgrunden står




Fri vers av mickech
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-02 17:48



Bookmark and Share


  Rise Little One
Stort Grattis till placeringen!
2014-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Sorglig text som berör...
2014-06-02

  Rise Little One
Kommer han till insikt snart kanske...
2014-06-02

  Tess74
Vemod och sorg i en fin blandning
2014-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
2014-06-02

  Ninananonia VIP
Berörande själ...
2014-06-02

  Maj-Lis VIP
Smärtsamt
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech