Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Tänker du någonsin på natten då allt gick fel?
På natten då allt blev rätt?
Det händer att jag tänker på den natten då vi blev ett.
Men på morgonen när vi vaknade var vi fortfarande två.
Två ensamma vilsna själar i en stad utan hjärta.




Fri vers av Decemberflickan
Läst 58 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-04 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Decemberflickan
Decemberflickan

Senast publicerade
Slagfält
Släpp mig fri
Natten
* Se alla