Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag behöver

jag orkar inte be
jag orkar inte tjata
vill inte längre visa, beskriva, förklara

glädjen förtas
spänningen

känslan jag söker grumlas
den förstörs
splittras

ut i tusen små bitar
miljoner små skärvor
smulas sönder till små små sandkorn
av frustration
ilska
sorg
och uppgivenhet

snälla ge mig det jag behöver




Fri vers (Fri form) av Esme
Läst 594 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-09 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esme
Esme