Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Vill du se mitt mörker, mitt självförakt
min sorg och min plåga
i så fall min vän, ta dig i akt
för det, krävs det en hel del tåga

Det är en brunn helt bottenlös
full med ångest och desperation, det är
farligt och inte säkert att du kan slå dig lös

Så snälla du, låt mig bara vara
det här är ett mörker
som jag ej kan förklara...




Fri vers av mickech
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-09 14:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känns lite svårt att applådera.
Gör det ändå.
2014-06-15

  kim Cassel
mitt i prick.
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech