Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRÅKAN OCH BUREN AV GULD

Kråkan erbjöds en bur av guld

men föredrog ändå, en

enkel talltopp.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-11 13:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En människa som förnekar Guds existens är förmörkad till förståndet.
2014-06-19

  Göran Gustafsson VIP
Ny forskning ger vid handen att kråkfåglar besitter mer intelligens än man tidigare trott.
2014-06-13

  Lehva VIP
Vilken klok kråka. Det finns många människor som skulle valt annorlunda.
2014-06-11

  AmandaCarolina
Fin i all sin enkelhet!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld