Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven på en minut när jag vaknade...efter en mindre mardröm....tänkte inte sätta ut den, men bjuder den på ett hånskratt så väl bekomme


Skjut bort sömnen

 

En nattlig strid

med demoner

Stör min frid

laddar patroner

 

Skjuter bort

nattens mörker

Vaknar av ont

ögonen blöder

 

Ställer mig upp

kroppen skriker

Som en tupp

morgonsolen skiner

 

Nu

är jag vaken

Nu

tar jag tag i saken

 

Möter världen

med nya krafter

Sökande värden

till en ny natt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-12 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP