Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:::::: Du knackar på::::::::::::::

Du knackar på hos mig
oftare nu än förr
har inte velat släppa in dig
men nästa gång du kommer
har jag kanske öppnat min dörr

Vet ej om jag var en god man
men kan ärligt säga
att jag gjort allt jag kan..




Fri vers av mickech
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-13 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech