Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan...

Vi pratar, skrattar och ler
men på insidan finns djupa hemska sår
dem är det ingen som ser

Den avgrundsdjupa hopplöshet du känner
när skammens rodnad ditt ansikte bränner

Då du till slut förstår
att själens sår
för evigt består




Fri vers av mickech
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-13 08:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket.
Har dessvärre egna erfarenheter.
2014-06-15

  Ninananonia VIP
Otroligt berörande…
2014-06-15

  louisegirl
Sant och fint skrivet!
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech