Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spegling


Ögonblicks andetag

En spegelbild i vattnets krusade yta
Där ett hånfullt leende ser upp
För att möta sorgsna ögons blick
Ett bröst med frusna hjärtslag
Som tränger in och låser varje lem
Ett ögonblick ett andetag
Vattenytans spegelbild klarnar
Hånleendet växer sig starkare
Den sorgsna blicken viker undan
Tårarna som nu faller suddar ut bilden
Som för evigt förföljer sin bärare
Där på insidan av svidande ögonlock




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-13 23:14



Bookmark and Share


  Lärling
Vackert formulerat. Starkt!
2014-06-20

  Ljusletaren
Tänk om vi insåg att alla behövs!!!
/kram
2014-06-17

  Angel of love
Griper tag starkt.
2014-06-14

  Magica VIP
Berörande, kram
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP