Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillra till man..

Vandrar i dödsskuggans dal
rödögd, mager och skral
på väg till mitt sista
slutgiltiga val

Dags att överlämna min själ
den som liemannen
känner så väl

En nedbruten spillra till man
som tror att han gjort
allt som han kan




Fri vers av mickech
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-14 10:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-07-05

  Ninananonia VIP
Berör...
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech